Monitorizarea Fisurilor

MONITORIZARE FISURI - presupune monitorizarea periodica a evolutiei fisurilor aparute in diferite structuri datorita anumitor eforturi interne sau externe. In fiecare ciclu de masuratori se masoara: lungimea si adancimea fisurii si foarte precis latimea acesteia. Masuratorile se efectueaza ori prin intermediul unei placute gradate milimetric ori cu sublere digitale performante ce asigura precizii de 2,3 sutimi de milimetru. Documentatia textuala, predata pentru fiecare transa de masuratori beneficiarului, este insotita de fotografii digitale ale fisurilor si grafice cu evolutia variatiei deschiderii.

MONITORIZARE FISURI CU PLACUTE GRADATE MONITORIZARE FISURI CU MARTORI CILINDRICI

Echipamente utilizate

Placute gradate mm – aceasta metoda de monitorizare a fisurilor are avantajul ca poate fi realizata direct sau indirect de catre proprietar. Odata montata placuta gradata citirea se efectueaza direct pe care vizuala fara utilizarea vreunui alt dispozitiv de masurare. Un avantaj al acestei metode este ca pot fi determinate deplasari in doua directii. In acest caz precizia de masurare este de ±0.2-0.3mm.

Subler digital de precizie dotat cu falci de masurare conice – utilizam martori cilindrici din aluminiu (ce nu oxideaza in timp) montati lateral deschiderii fisurii. Prin intermediul unui subler digital de precizie se masoara periodic deschiderea fisurii. In acest caz precizia de masurare este de ±0.02-0.03mm (aproximativ de 10 ori mai precis ca metoda cu placute gradate).

Termen de executie

1-3 zile lucratoare din momentul lansarii comenzii

Pret

De la 59 lei / fisura / cilcu de masurare