Obtinere Documente

Stim ca timpul este pretios si nimeni nu doreste sa-l risipeasca stand la cozi. Totodata, stim ca institutiile statului sunt cel putin pretentioase cand vine vorba de cererile petentilor. De aceea va punem la dispozitie serviciul de obtinere documente, prin care, dumneavoastra ne mandatati, sa solicitam in numele dumnevoastra urmatoarele documente:

Duplicat documentatie cadastrala

Daca nu mai detineti documentatia cadastrala a imobilului de tip teren sau unitate individuala (spatiu exclusiv din interiorul unui codominiu : apartament, boxa, spatiu comercial, spatiu administrativ etc) atunci noi putem sa obtinem rapid o documentatie duplicat.

Pentru preturi si termen de executie vizitati pagina de preturi .

Extras Carte Funciara pentru informare

Extrasul de Carte funciara pentru informare este un document public, oficial, in care sunt consemnate detalii despre evidentele inscrise in Cartea Funciara a imobilului. Acesta cuprinde informatii tehnice : adresa imobilului, regimul de intravilan / extravilan, categoria de folosinta, suprafata, numarul cadastral si descrierea tehnica ; informatii juridice : numele proprietarilor si actele in baza carora acestia detin imobilul ; informatii despre sarcinile impuse : ipoteci, interdictii, litigii, servituti, etc.

Pentru preturi si termen de executie vizitati pagina de preturi .

*Pentru un imobil a carui Carte Funciara este convertita in sistemul electronic in general termenul de obtinere al extrasului de CF pentru informare este de 30min.

** Extrasul de CF pentru autentificare poate fi obtinut doar de catre un birou notarial, odata eliberat un extras de autentificare, Cartea Funciara este blocata pentru un anumit timp sau pana cand o tranzactie imobiliara este efectuata. Acest proces garanteaza tranzactia si certifica faptul ca exista un singur cumparator.

Extras din planul cadastral pe ortofotoplan

Extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan reprezinta un plan de incadrare in zona ce contine detaliile liniare ale imobilului in cauza si a altor imobile invecinate existente in baza de date grafica a OCPI, acesta se elibereaza pe suport ortofotoplan si se livreaza in format digital (fisier .pdf) semnat electronic.

Pentru preturi si termen de executie vizitati pagina de preturi .

Plan de incadrare in zona

Planul de incadrare in zona contine detaliile liniare ale imobilului in cauza si a altor imobile invecinate existente in baza de date grafica a OCPI, acesta se elibereaza pe suport harta topogarfica si se livreaza in format digital (fisier .pdf) semnat electronic.

Pentru zona Municipiului Bucuresti planul de incadrare in zona se elibereaza la scarile 1:500 si 1:2000 deoarece fondul de harta topografica existent este elaborat la aceste scari.

Pentru restul tarii planul de incadrare in zona se elibereaza la scarile : 1:5000, 1:10000 sau 1:25000 in functie de fondul de harta existent.

Pentru preturi si termen de executie vizitati pagina de preturi .

Coordonate imobil tip teren

Imobilele de tip teren inregistrate in baza de date grafica a sistemului integrat de Cadastru si Carte Funciara au limita cadastrala definita de puncte de inflexiune a caror pozitie planimetrica este definita de un set de coordonate (X & Y) determinate in sistemul oficial de proiectie la Romaniei – Stereo ’70. Aceste coordonate definesc forma, suprafata si amplasamentul imobilului relativ la intreg teritoriul tarii.

Aceste coordonate sunt solicitate in anumite situatii de catre anumite institutii ale Statului. Un alt caz cand acestea sunt necesare este situatia in care se doreste trasarea / intarusarea unui imobil. Mai multe informatii aici.

Pentru preturi si termen de executie vizitati pagina de preturi .