De ce Total Survey?

Peste 15 ani de inovatie si know-how in domeniul topo-geodezic

Impartasim cu tine know-how-ul si experienta acumulate alaturi de clientii nostri. In cei peste 15 ani de existenta ne-am imbunatatit constant performatele pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate  in domeniul topo-geodezic. Nu va putem garanta cel mai mic pret dar va putem garanta cel mai bun raport calitate-pret.

Evidenta lucrarilor informatizata

Tinem o evidenta informatizata a lucrarilor pe care le desfasuram prin intermediul unui software specializat . Astfel stim in permanenta care este stadiul lucrarii dumneavoastre, cate zile mai sunt ramase pana la termenul limita de predare a documentatiei. Printr-o bugetare optima a resurselor umane noi respectam intodeauna termenele de executie asumate.

Preluare si livrare GRATUITA a documentelor

TIMPUL este resura cea mai importanta a zilelor noastre. Stim cat de important este timpul pentru tine. Inovam pentru clientii nostri care beneficiaza gratuit de preluarea si livrarea documentelor. Suntem singura companie din domeniul topo-geodezic care ofera aceasta facilitate GRATUIT clientilor. Rapid, simplu si comod. Afla mai multe

 

Servicii de consultanta de specialitate – gratuit in limita a maxim 30 minute

Oferim acest serviciu cu titlu gratuit oricarui potential client. In limita a 30 de minute va putem da sfaturi de specialitate consiliindu-va pentru orice problema tehnica sau juridica.

Personal calificat in domeniul topo-geodezic

Echipa noastra este formata din ingineri si tehnicieni calificati in domeniul : geodezie, fotogrametrie, topografie, scanare 3D, cartografie, cadastru si topografie ingineresca. Studiile universitare, post universitare si de doctorat absolvite de catre personalul nostru asigura un inalt standard profesional.

Echipamente geodezice performante

Calitatea serviciilor topo-geodezice furnizate se datoreaza pregatirii profesionale a personalului dar si echipamentelor geodezice utilizate. Folosim cele mai performante echipamente pentru a rezolva rapid si calitativ orice indatorire asumata.

  • Laser – scanner 3D : Leica RTC360
  • Statii totale : Trimble S5 (Autolock & Robot) , Trimble S8 (Autolock & Robot) , Trimble S6 (Servo), Trimble M3, Sokkia PowerSet4000
  • Nivela digitala : Trimble Dini03, Leica Sprinter 150M
  • Receptoare GNSS statice & RTK : Trimble 5800, Stonex S9III, Stonex S9III+, Trimble R3
  • Drona : DJI – Phantom4 Pro , DJI – Mavic Pro
  • Distomate : Bosh GLM80, Bosh DLE50, Bosch PLR30

 

Software specializat

Toate masuratorile pe care le executam sunt prelucrate prin intermediul programelor de calcul specializate achizitionate sau dezvoltate de noi. Masuratorile clasice si satelitare sunt compensate prin intermediul metodei celor mai mici patrate , planurile sunt redactate in mediul CAD iar produsele furnizate sunt dintre cele mai variate : planuri de situatie, planuri as-build, relevee planimetrice, relevee altimetrice, profile longitudinale , profile transversale, modele 3D ale obiectelor masurate, relevee ale diferitelor structuri masurate, calcule de volum etc.

Monitorizarea automata a starii dosarelor cadastrale

Documentatiile cadastrale executate sunt monitorizate automat 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana prin intermediul unei aplicatii dezvoltate de noi. Astfel in cazul in care apar probleme pe parcusul avizarii documentatiei cadastrale suntem averizati instantaneu prin intermediul alertelor generate automat. Primim informatia in cel mai scurt timp pentru a actiona rapid .

Arie de acoperire internationala

Total Survey executa lucrari topo-geodezice la nivel national in Romania dar si pe teritoriul altor tari, in conformitate cu solicitarile clientilor nostri. Lanseaza-ne o provocare si probabil ca o vom accepta.