Cine suntem

Societatea comerciala Total Survey  a fost infintata in anul 2006 si are ca obiect principal de activitate prestarea de servicii topo-geodezice. Echipa noastra formata din ingineri licentiati cu pregatire profesionala in domeniile geodeziei, topografiei si cadastrului are pregatirea necesara pentru a furniza servicii de calitate, la termen.

Acoperim un spectru larg de servicii de specialitate pentru a rezolva orice solicitare venita din partea beneficiarilor nostrii. Esenta filosofiei noastre este “ Servicii de calitate topo-geodezice si cadastrale pentru tine si compania ta” – ne atingem intodeauna obiectivele fiind mereu cu un pas inaintea timpului. Nu va putem garanta cel mai mic pret dar va putem garanta cel mai bun raport calitate-pret.

Suntem o echipa dinamica, curajoasa si responsabila : inovam constant si incercam sa aducem schimbarea in domeniul in care activam. Astfel punem accent pe dezvoltarea de solutii software de specialitate si pe cercetare.

Ne angajam sa avem un parteneriat cu beneficiarii nostrii si sa le oferim servicii topo-geodezice de inalta calitate, eficiente si rapide, folosind cea mai noua tehnologie in domeniu : statii totale Trimble S6 & S8, receptoare GNSS RTK GPS+GLONASS, nivela digitale Trimble Dini03 etc.

Societatea comerciala Total Team Solutions (neplatitoare de TVA) a fost infintata in anul 2013 si are acelasi obiect principal de activitate ca si societatea Total Survey. Am infintat aceasta noua companie special pentru persoanele fizice din dorinta de a le oferi preturi mai mici (nepurtatoare de TVA).

 

Director General                                                                                                                                                         Dr.Ing. Adrian TRIFAN