Dezvoltă-ți cariera
în domeniul topo-geodeziei

Primele cursuri private din România
de specializare în lucrări de inginerie
topografică și geodezie

Înveți de la experți

Cursurile Academiei de Topografie sunt susținute de  ingineri reputați cu o vastă experiență practică. 

Economisești timp

În doar 3 zile de curs primești informațiile esențiale pe care, altfel, le-ai acumula în mulți ani de practică.

Implementare imediată

La finalul oricărui curs vei putea aplica noile cunoștințe în lucrări ample, avantajoase financiar.

Perfecționează-ți cunoștințele și livrează lucrări excepționale

Academia de Topografie este spațiul dedicat celor care, asemeni ție, își doresc să exceleze în profesia lor.

Fiecare dintre cursurile academiei este rezultatul a peste 16 ani de experiență (practică și teoretică) în topografie inginerească, geodezie, fotogrammetrie și scanare 3D.

Ne axăm pe perfecționare, iar asta înseamnă că toate informațiile pe care tu le-ai acumulat până acum vor fi rafinate și extinse, oferindu-ți valoarea de care ai nevoie pentru a-ți crește nivelul profesional. 

Cursurile Academiei de Topografie

Curs de perfecționare în asistență topografică - Ediția a 2-a

2 zile de curs intensiv dedicate aprofundării aspectelor tehnice referitoare la lucrările de asistență topografică pentru proiecte de infrastructură, construcții civile și industriale.

  • 28 - 29 Aprilie, București 
  • Prezență fizică
  • Locuri limitate (25 de cursanți per modul)
  • Preț integral(TVA inclus) - 490 €

Învață din experiența primilor cursanți

Descoperă ediția pilot

„Academia de Topografie este un proiect necesar pentru breasla noastră, a inginerilor geodezi. Și, așa cum ne-am dorit, primul curs a fost mai mult decât o modalitate de învățare. A fost, înainte de toate, un spațiu dedicat discuției deschise despre problemele de care ne lovim în lucrările de asistență topografică, dar și o cale de participare directă a cursanților, prin sesiuni de întrebări care le-au oferit ocazia să afle informațiile care le lipseau în practica proprie.”

Dr. ing. Adrian TrifanDr. ing. Adrian TrifanFondatorul Academiei de Topografie, CEO Total Survey

Cursuri în pregătire

Curs introductiv pentru serviciile de Scanare 3D specifice domeniului topo-geodezic

Nivel cursant: Începător

Detalii în curs de confirmare 

Procesarea corectă a măsurătorilor preluate cu echipamente de Scanare 3D

Nivel cursant: Mediu-avansat

Detalii în curs de confirmare 

Procesarea ddatelor cu Pix4DMapper

Lucrări fotogrammetrice și procesarea datelor cu softul Pix4DMapper

Nivel cursant: Mediu

Detalii în curs de confirmare 

Urmărirea comportării în timp a construcțiilor – monitorizare tasări

Nivel cursant: Mediu

Detalii în curs de confirmare 

Cursuri pentru tine dacă ești:

Specialist

Lucrezi deja în topografie / geodezie / cartografie / cadastru și cauți să-ți dezvolți abilitățile profesionale pentru a promova într-o poziție superioară în cadrul echipei

Companie

Deții o companie specializată în lucrări topo-geodezice și vrei să crești nivelul profesional al angajaților tăi

Student(ă)

Ești student(ă) în an terminal la o facultate de profil (Arhitectură sau Construcții) și-ți dorești să afli cât mai multe informații înainte de a-ți căuta primul job în domeniu

Trainerii Academiei

Dr. ing. Adrian Trifan este fondatorul Academiei de Topografie și managerul TOTAL  Survey—companie care deține cel mai înalt grad de acreditare ANCPI —clasa I— în domeniul topografiei și geodeziei.

În cei 17 ani de activitate, dr. ing. Adrian Trifan a coordonat și participat la:

  • peste 750 de lucrări pentru realizarea planurilor de situație planimetrice și altimetrice, totalizând peste 10.000 ha suprafață de teren măsurată;
  • peste 300 de lucrări de asistență topografică realizate pentru proiecte de medii și mari dimensiuni (infrastructură extraurbană, insfrastructură urbană, construcții civile, industriale și mixte);
  • peste 70 de proiecte de monitorizare a fisurilor, tasărilor și deplasarilor 2D și 3D;
  • peste 100 de lucrări pentru realizarea modelelor digitale ale terenurilor (DTM), ale suprafețelor (DSM), generarea de ortofotoplanuri și modele 3D;
  • peste 250 de lucrări de scanare 3D realizate pentru relevarea 2D și 3D a construcțiilor civile;
  • peste 2700 de lucrari cadastrale (imobile de tip apartamente, terenuri, proiecte rezidențiale de medii și mari dimensiuni) însumând peste 800.000 mp suprafață desfășurată.

Expertiză recunoscută

Profesioniștii recomandă
Academia de Topografie

„Spre deosebire de alte domenii, cel al măsurătorilor topografice și geodezice inginerești duce lipsă de programe de perfecționare profesională care să faciliteze dezvoltarea carierei. Adrian Trifan este un inginer geodez cu vastă experiență teoretică câștigată prin anii săi de studiu la nivel de licență, masterat și doctorat, dar și un bun practician cu 18 ani experiență. Îl recomand pentru orice tip de proiect care necesită expertiză în acest domeniu, fiind sigur că demersurile sale vor fi caracterizate de un înalt profesionalism.”

Prof.univ.dr.ing. Petre DragomirProf.univ.dr.ing. Petre Dragomir

„Adrian este un profesionist desăvârșit, autodidact, care își dedică cu pasiune timpul și energia pentru a-și îmbunătăți continuu cunoștințele și abilitățile în domeniul geodeziei/topografiei inginerești, fiind mereu dispus să ajute și să ofere soluții inovative pentru cele mai complexe probleme tehnice. Mai mult decât atât, nu păstrează doar pentru el informațiile valoroase pe care le deține, ci le împărtășește cu toată deschiderea, fiind astfel un mentor excepțional și un antreprenor dedicat. În concluzie, consider că Adrian Trifan este un exemplu de urmat în ceea ce privește seriozitatea și pasiunea pentru domeniul său de activitate.”

Ing. Daniel UngureanuIng. Daniel UngureanuDirector General EUROSURVEY

„Fără îndoială că este nevoie de o Academie de Topografie care să completeze, cu noțiuni aplicate, teoria pe care inginerii geodezi o acumulează în timp. Este cu atât mai bine că această inițiativă vine din partea unui adevărat profesionist în domeniu.”

Ing. Mircea SavaIng. Mircea SavaDirector General Nestop Surveing Team SRL

„Am apreciat întotdeauna la Adrian capacitatea lui de a se menține informat în acest domeniu în care evoluția tehnicii și a materialelor de lucru este extrem de rapidă. Am convingerea că vom vedea cele mai bune rezultate atunci când absolvenții Academiei vor aplica informațiile acumulate în cursuri. ”

Ing. Cezar DeliuIng. Cezar DeliuDirector General Delar Construct

Copyright © 2023. Total Survey SRL | Termeni și condiții GDPR | Contact