Apartamentare constructii

Daca ai construit un ansamblu imobiliar sau doar o constructie compusa din mai multe apartamente, boxe parcari subterane ,dupa caz, cu scopul de a le vinde, vei avea nevoie de o documentatie de apartamentare a imobilului.

 

Operatiunea de apartamentare reprezinta ultima etapa din procesul de executie al complexului rezidential inainte de vanzarea efectiva. Va recomandam sa contractati din timp acest serviciu, inginerii nostrii au exeperienta necesara pentru a studia in detaliu proiectul tehnic astfel incat sa nu intampinati probleme in procesul de avizare al documetatiei cadastrale.

Prin aceasta operatie fiecare apartament , spatiu comercial , administrativ ,boxa sau parcare denumite si UI (unitati individuale ) va primi un numar cadastral unic urmand ca procesul sa se incheie pe cale notariala, unde se va intocmi actul de apartamentare autentic, in vederea deschiderii si inscrierii in carti funciare individuale.

 

 

 

Operatiunea de apartamentare are o faza tehnica (cadastrala) in urma careia se avizeaza releveele interioare ale unitatilor individuale si una juridica (notariala) in urma careia se infinteaza cartile funciare individuale.  Ulterior finalizarii operatiunii de apartamentare constructia devine un codominiu unde regasim imobile ce vor fi detinute exclusiv (unitatile individuale apartamentate) si partile si dependintele comune detinute in indiviziune ( terenul pe care s-a edificat constructia si partile comune din interior).

 

Acte necesare

 

 

 • Extras de carte funciara pentru informare (nu mai vechi de 1 luna)
 • Documentatie cadastrala – copie
 • Planuri vizate spre neschimbare anexa la Autorizatia de Construire
 • Cereri tip;
 • Copie CI proprietar (persoana fizica) sau certificat de la registrul comertului (persoana juridica)

 

Termen de executie

 

Incepand cu 4 zile lucratoare, in functie de amploarea constructiei

 

Cu ce ne diferentiem de concurenta ?

 

 

 • EXPERIENTA ultimilor 10 ani – 98% din documentatiile de apartamentare inregistrate au fost avizate in termenul legal fara intarzieri inutile
 • VITEZA in EXECUTIE – noi terminam masuratorile si redactarea releveelor inainte de receptionarea constructiei, stim ca apartamentarea reprezinta ultima operatiune inainte de vanzarea propriu-zisa si ne asiguram ca nu apar intarzieri din cauza noastra
 • STOCAREA documentelor – tinem o baza de data cu toate documentele legate de proiectul tau ; fie ca sunt documente ce atesta edificarea constructiei sau documente eliberate de OCPI, la noi le vei gasi intodeauna.
 • COLABORAREA cu alti furnizori – fie ca este vorba de notarul cu care colaborezi , firmele responsabile cu introducerea utilitatilor sau alti furnizori cu care colaborezi , noi ii asistam in orice problema tehnica legata de proiect.
 • GARANTIA – oferim garantie 10 ani pentru lucrarile de tip apartamentare prestate
 • TERMEN DE PLATA – pentru clientii fideli oferim variante diferite de achitare a serviciilor cadastrale, putem lucra cu un avans minim iar factura finala va fi emisa dupa ce se incepe incasarea apartamentelor vandute.
 • LIVRAREA documentelor – noi nu te punem pe drumuri, clientii Total Survey beneficiaza gratuit de preluarea si livrarea documentelor
 • INTABULAREA constructiei GRATUITA – in cazul apartamentarilor cu mai mult de 10 unitati individuale se ofera gratuit inscrierea / intabularea constructiei in cartea funciara.
 • FOTOGRAFII AERIENE GRATUITE – pentru ca o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte, la finalizarea proiectului venim si preluam fotografii aeriene cu constructia dumneavoastra , acestea te vor ajuta in promovarea urmatoarelor proiecte rezidentiale .

 

Lucrari de referinta