DosareCadastru.ro

www.DosareCadastru.ro

Site-ul este conceput pentru a veni in ajutorul persoanelor fizice sau juridice autorizate sa execute lucrari de cadastru pe teritoriul Romaniei. Scopul principal al aplicatiei este minimizarea timpilor necesari monitorizarii dosarelor de cadastru depuse la OCPI .

www.DosareCadastru.ro

Cum functioneaza ?

Pentru inceput este necesarea deschiderea unui cont de utilizator, ce da dreptul la introducerea unui numar de 20 de dosare. Ulterior fiecare utilizator isi implementeaza in aplicatie dosarele de cadastru avute in lucru. Fiecare dosar este indentificat prin numar de inregistrare, anul depunerii, tipul documentatiei, numele proprietarului si localitatea unde a fost depus la OCPI. Monitorizarea starilor prin care trece dosarul se executa automat , utilizatorul fiind informat in permanenta prin intermediul e-mail-ului sau accesand site-ul www.DosareCadastru.ro

Sistemul preia automat informatii publice accesand site-urile Oficiilor de Cadastru de pe teritoriul Romaniei generand rapoarte usor accesibile utilizatorilor . Actualizarile se fac la un interval de 4 ore, si daca apar modificari ale starilor anterioare utilizatorul este informat prin intermediul unui e-mail trimis automat.

Pentru o mai buna organizare a timpului, utilizatorul este anuntat cand se apropie termenul final de avizare a dosarului ; de fiecare data cand mai raman una, doua sau trei zile pana la avizarea documentatiei se primeste automat un e-mail.

Pentru o mai buna gestiune, aplicatia permite multiple variante de filtrare a dosarelor introduse ca catre utilizator. Se pot face filtrari dupa : numele proprietarului, numarul de inregistrare a dosarului, starile dosarelor , tipul documentatiei cadastrale , numarul de zile ramase pana la avizarea dosarului, etc.

Pe viitor daca vom primi solicitari in acest sens, se vor putea genera mesaje de informare generate automat si prin intermediul SMS-urilor.