Consultanta

SERVICII DE CONSULTANTA DE SPECIALITATE - gratuit in limita a maxim 30 minute.

Oferim acest serviciu cu titlu gratuit oricarui potential client. In limita a 30 de minute va putem da sfaturi de specialitate consiliindu-va pentru orice problema tehnica sau juridica.

Care sunt actele necesare pentru intocmirea documentatiilor cadastrale ?

Personalul nostru are pregatirea necesara pentru a va raspunde la aceste intrebari. Va asteptam la sediu cu actele de proprietate pentru a va explica exact care sunt actele necesare in functie de tipul documentatiei cadastrale.

Cum trebuie sa procedez daca doresc sa achizitionez un imobil ?

Daca doriti sa nu aveti surprize neplacute cand achizitionati un imobil sunt cativa pasi simpli de urmat.  Va putem impartasi din experienta noastra oferindu-va cu placere informatiile necesare . Puteti gasi mai multe informatii in sectiunea Verificare imobile

Vreau sa construiesc o casa noua, ce trebuie sa fac ?

Un proiect de succes depinde de buna conlucrare a mai multor specialisti : geodezi, geologi, arhitecti, ingineri structuristi, etc. Noi va putem ajuta in toate fazele determinante. In esenta dorim ca proiectarea sa fie facuta eficient : pe baza unui suport topografic actualizat, executia lucrarilor sa fie supravegheata de ingineri geodezi : pentru a ne asigura ca elementele proiectate sunt transpuse corect pe teren, urmarirea comportarii in timp a constructiei pe perioada de executie si post executie intra tot in sarcina inginerilor geodezi, si prin aceste operatiuni ne asiguram ca noua constructie respecta parametrii proiectati fiind sigura in exploatare. Dupa finalizarea constructiei si obtinerea procesului verbal de receptie la terminarea lucrarilor aceasta trebuie inscrisa in Cartea Funciara, moment in care deasemenea aveti nevoie de serviciile noastre.

Vreau sa dezvolt un proiect imobiliar, ce trebuie sa fac ?

Succesul proiectelor imobiliare depinde de multi factori: amplasament, suprafete caracteristice apartamente, bugetarea resurselor, optimizarea fazelor determinante. Participand activ la dezvoltarea proiectelor imobiliare am capatat o experienta bogata. Va putem indruma, consilia si va putem oferi servicile topo-geodezice necesare pentru buna finalizare a proiectului imobiliar.

Prin activitatea topo-geodezica pe care o prestam interactionam cu diferite sectoare economice si cu nenumarati specialisti din diferite domenii de activitate. Daca aveti o solicitare pentru noi, lanseaza-ne o provocare si probabil ca o vom accepta.